TUOTTEET‍

Varastostamme löytyy kattavasti sekä pikateräs- että kovametalliporaustyökaluja. Laadukkaat Izar pikateräsporat. Kovametalli ja vaihtopalaporat Kennametal. Kattava valikoima Ruko kärkiupottimia. Kierteitykseen toimitamme Schumacher ja italialaisen UFS kierretappeja. Täyskovametalliset Erojet kierrejyrsimet.

Toimitamme Kennametal vaihtopalajyrsimet teräpaloineen. Noma toimittaa kustannustehokkaita vaihtopalatyökaluja sekä jyrsintään että sorvaukseen. Varastostamme löytyvät kattavasti Izar Hss-Co 8% pikateräsjyrsintapit ja vastaavat tapit pulveripikateräksestä. Täyskovametallijyrsimissä edustamiamme merkkejä ovat Kennametal, Izar ja Dutch.

Sorvaukseen toimitamme työkalut ja teräpalat kaikille materiaaleille. Edustamiamme merkkejä on Kennametal, Noma ja Echain.

Maahantuomme Kintek ja Natho kartiot ja kiinnittimet. Valikoimastamme löytyvät kaikki peruskartiot ja erittäin laaja valikoima 0muita kiinnittimiä, Herbert että Diesella koneruuvipuristimet sekä Cosmec leuat sorvin istukoihin.

Mittavälineissä edustamiamme merkkejä ovat Insize ja Dasqua. Varastossamme löytyy kattava valikoima mikrometrejä, työntömittoja, mittakelloja, mittapaloja ja kierretulkkeja. Mittavälineet, joita syystä tai toisesta ei löydy heti omasta varastostamme, saamme nopeasti Insizen Euroopan varastolta.

Päättömät hiomanauhat, säästörullat, hiomarenkaat, liuskelaikat ja keraamiset hiomalaikat löytyvät kattavasti varastostamme. Merkkeinä mm Pferd ja Lukas.

Kennametal on yhdysvaltalainen lastuavien työkalujen valmistaja. Tuotevalikoimassa sorvaustyökalut, jyrsintyökalut, poraustyökalut ja työkalupitimet.

Tutustu Kennametalin sivuihin.


Kysy lisää Tuotekatalogi

Insize on kiinalainen mittalaitevalmistaja. Tuotevalikoimassa työntömitat, mikrometrit, mittakellot ynnä muut mittavälineet.


Kysy lisää Tuotekatalogi

Ruko on saksalainen työkaluvalmistaja. Tuotevalikoimassa kärkiupottimet, HSS-poranterät, levyporat ja reikäsahat.


Kysy lisää

Noma on italialainen työkaluvalmistaja. Tuotevalikoimassa jyrsinrungot ja sorvausterävarret.


Kysy lisää Tuotekatalogi

YG on korealainen työkaluvalmistaja. Tuotevalikoimassa HM- ja HSS-jyrsintapit, poranterät, kierretapit ja kierrejyrsimet.


Kysy lisää Tuotekatalogi

E Chain on taiwanilainen työkaluvalmistaja. Tuotevalikoimassa kiinnittimet, sorvausterävarret ja vaihtopalaporat.


Kysy lisää

Tungaloy on japanilainen lastuavien työkalujen valmistaja. Tuotevalikoimassa sorvaustyökalut, jyrsintyökalut, poraustyökalut ja työkalupitimet.

Tutustu Tungaloyn sivuihin.


Kysy lisää

Kysy lisää tuotteistamme